lunes, 18 de febrero de 2013

Ho hem aconeguit

Ho hem aconseguit!! Per segon any consecutiu els Onlyfive PdG ens hem classificat per disputar la final de la FLL d'Espanya que tindrà lloc a Tarragona el 17 de març.




El torneig de Barcelona, que va tenir lloc dissabte 16 de febrer, va ser molt emocionant. Les Kulleres PdG (l'equip de 2n d'ESO del nostre Institut) van aconseguir el premi al Comportament del Robot, que premia l'equip que ha aconseguit més punts sobre la pista.



Els Onlyfive PdG, ens vam endur el premi GMV al guanyador, que dóna el passe directe cap a la final estatal i en el que es valora l'equip que ha aconseguit una bona puntuació a la taula de competició dels robots i l'exposició, davant del tribunal, dels projectes científic i tècnic.



Va ser una jornada espectacular en la que, tant els membres de Kulleres PdG, com els Onlyfive PdG com, fins i tot, els pares, familiars i amics, que ens van venir a donar suport vam mantenir l'emoció del torneig fins a l'últim moment.

Per últim, ens agradaria felicitar a tots els equips que van participar a la FLL Barcelona per les seves magnífiques actuacions i per la jornada tan emocionant que ens van fer passar.

Els membres del nostre equip, estem molt contents de haver-nos tornat a trobar amb els membres de l'equip Roboformers, que ens van acompanyar a Pamplona l'any passat. Especialment, la nostra enorabhona als nostres amics de BDN Genius, que van quedar els segons en la taula de competició i van rebre el premi a la Estratègia i la innovació, als companys de Viaró, que van aconseguir el 1r premi al guanyador en la competició de diumenge i que, ens trobarem a Tarragona, i a l'equip Alfa Turobotix que van classificar-se per la final d'Espanya, també amb el 1r premi, al torneig de Tarragona. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario