martes, 5 de febrero de 2013

Jornada de Trobada entre grups!

Dissabte 2 de febrer, els tres equips de robòtica de l'Institut (Onlyfive PdG, Kulleras PdG i Roboñecos) vam convocar a pares, germans, amics i avis a passar el matí amb nosaltres i conèixer així el robot que cada equip portarà al torneig que, recordeu, les Kulleres competim el 16 de febrer!!

Els Roboñecos i els Onlyfive PdG van encarregar-se de la part del taulell; és a dir, d'ensenyar als convidats quines són les missions que ens ha proposat la organització que faci el robot a la pista, i quines són les solucions que hem donat.

Aquí teniu l'equip dels Roboñecos amb els últims detalls

La segona part de la competició és la presentació d'un projecte científic relacionat amb el tema del repte, i les Kulleras PdG van ser les encarregades d'ensenyar als pares el projecte, que explica en forma de musical quines eren les cançons que escoltaven els nostres avis quan tenien la nostra edat.

Ho vam passar tots molt bé. Els joves ensenyant als avis el que hem aconseguit durant aquests mesos de treball, i els avis recordant la seva joventut amb el musical i aprenent sobre tecnologia amb el circuit dels tres robots sobre el taulell.

En un moment del musical

Vam passar un gran matí compartint amb la resta d'equips del nostre Institut i amb els pares, avis i germans allò que hem anat aprenent durant aquests durs mesos de treball; un dels valors més importants de la FIRST LEGO LEAGUE.

Els pares,  germans i avis que ens van acompanyar

No hay comentarios:

Publicar un comentario